Afdrukken

Joan-Vlieg witAangenaam, Joan Smit, getrouwd met Nanny en vader van Maarten die samen met zijn vriendin Iris in Nieuw Zeeland woont. Nanny en ik wonen in Stellendam. 

In het begin van de jaren negentig maakte ik voor het eerst kennis met de personal computer. Ik werd gefascineerd door de techniek. Toen enkele jaren later daar ook internet bij kwam, werd ook mijn passie voor het web geboren. Ik besloot om van mijn passie mijn beroep te maken en ben als zelfstandige gestart met Red Line IT.

Het geeft mij voldoening om met techniek de klant werk uit handen te nemen en zijn werkzaamheden eenvoudiger te maken. Meedenken hoe processen het simpelste kunnen lopen, systemen aan elkaar verbinden en zorgen dat de focus van de klant kan blijven liggen bij zijn eigen professie.

Met veel plezier heb ik gezien hoe de markt in de loop der jaren veranderde en zich meer ging aansluiten op de wensen van de gebruiker.
De mogelijkheden die internet ons vandaag de dag biedt kent geen grenzen. Het volgende level is bereikt.

Mijn specialiteit, techniek en IT zonder zorgen.


Ik wil persoonlijk met u kennismaken! Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en ik neem contact met u op.